Інформація
Пошук

Захист MS 0338 для колін, ліктів, зап'ясть

Виробник: PROFI
Код товару: mp-34407
ТОП продажів

Характеристики


Тип - Захист для ліктів, колін і зап’ясть
Країна виробник - Китай
Роздріб - Так
Переглянути всі характеристики

160 грн.

  • Доступність У наявності

Наші переваги
Доставка по Україні

Доставка по Україні

Нова Пошта. Транспортні служби. Кур'єрська доставка.

Оплата товару

Оплата товару

Оплата при отриманні. Оплата Приват 24. Безготівковий розрахунок.

Знижки та Акції

Знижки та Акції

Система накопичувальних знижок від 2% до 10%.

Опис Захист MS 0338 для колін, ліктів, зап'ясть

Захист MS 0338 Захисне екіпірування для роликів і скейтів, захист для колін, ліктів, зап'ясть, 4 кольори, в сітці. Розмір - 20-31см, Матеріал - комбінований матеріал, Тип упаковки - сітка.

Захисний комплект у сітці, MS 0338 мікс

Захисні комплекти для катання на роликових ковзанах

Після покупки ковзанів можна буде відправитися на роликову прогулянку всією родиною. Дуже здорово, якщо швидка їзда подобається і мамі, і татові, і дітям. Дуже корисним при цьому буде те, що всі учасники прогулянки надінуть на себе легкі шоломи, налокітники, наколінники.

Навіть спеціальні рукавички з вельми міцного матеріалу з пружними вставками, добре прикривають кисті рук, будуть абсолютно незайвими. Багато батьків можуть зіткнутися з небажанням дитини носити захисний одяг.

Це може статися вояки перед іншими однолітками, які нехтують правилами безпеки, або через те, що дитині просто не сподобався обраний батьками дизайн.

У такому випадку потрібно спокійно пояснити дитині про можливі наслідки катання без захисних пристосувань. Наприклад, дати дитині зрозуміти, що падати при незручному русі, що трапляється при їзді - не соромно, але треба максимально убезпечити своє тіло від наслідків падіння.

Якщо дитина точно усвідомлює, що падіння - це не кінець, а лише невелика перешкода, яку треба подолати, щоб досягти успіху, він не буде всерйоз переживати цю невдачу.

Слід також пояснити, що бажано захищатися комплексно, тобто пускати в хід, наприклад, і шолом, і налокітники. Можливо, в цьому випадку корисний буде і особистий батьківський приклад.

У випадку з вибором дизайну універсального захисного комплекту або його забарвлення небажано нехтувати думкою дитини. Адже це придбання - в першу чергу для нього, а значить, він повинен мати право голосу при виборі кольору, малюнка і стилю.

Купити захисні комплекти для роликів з доставкою по Україні

захисне екіпірування

Комплект: наколінники, налокітники, захист зап'ясть

Розмір: великий

Захисна чашка: пластик

Стандартні елементи захисної екіпіровки:

  • наколінники, налокітники: дитячі наколінники і налокітники захищають від травми коліна і лікті дитини. Такий захист дуже багато важить при катанні на роликових ковзанах і скейтборді. Ця захисне екіпірування зовні має жорстку анатомічну пластикову чашку, а всередині - амортизуючий м'який матеріал. За конструкцією дитячі наколінники і налокітники зроблені з кріпленнями-липучками. Одягати налокітники та наколінники потрібно поверх одягу, для того щоб при падінні пластик ковзав по поверхні (наприклад, по асфальту), а коліно або лікоть не вислизає з захисту. Вибрати таку захисну екіпіровку просто - вона повинна сидіти щільно, облягати і закривати зону захисту, при цьому не бовтатися і не тиснути.
  • Захист зап'ясть: - захищає кисть від ударів, за допомогою жорстких пластин або цупкої тканини на тильній стороні не дає кисті вигинатися назад, оберігає цим зап'ясті від вивихів. Найчастіша травма при катанні на роликів, незалежно від стилю катання, досвідченості і інших чинників - вивихи, забиті місця, і переломи зап'ясть - адже при падінні людина інстинктивно витягує руки вперед.
  • Шолом - служить для захисту голови. Зовні зазвичай ПВХ покриття, зсередини пінопласт. Має вентиляційні отвори і регулюється за обсягом. Допоможе уникнути багатьох неприємних наслідків при падінні, пов'язаних з травмами голови: від звичайних ударів до струсів головного мозку.

Універсальні комплекти захисту знадобляться для всіх тих, хто вирішив стати на скейт поїздити по місту на роликових ковзанах. Також комплект захисту можна використовувати при їзді на дитячому або міському самокаті. Практика показує, що при використанні таких комплектів рівень травматизму значно знижується.

Стандартний комплект захисту включає в себе наколінники, налокітники і захист для зап'ясть. Комплект може також включати легкий шолом. Елементи захисту можна підбирати під колір роликових ковзанів, скейта і т.д.

Рекомендується, щоб захисний комплект:

  • підходив за розміром
  • був зручним і комфортним
  • відповідав вазі дитини або дорослого (комплект повинен добре тримати механічні навантаження при падінні)

Крім того, треба уважно стежити за системою фіксації комплекту (гумові манжети, ремінці і т.д.), щоб при катанні комплект тримався на своєму місці.

Характеристики Захист MS 0338 для колін, ліктів, зап'ясть

Основні характеристики
Тип Захист для ліктів, колін і зап’ясть
Країна виробник Китай
Роздріб Так

Питання - відповідь (0)

Відгуків (0) Захист MS 0338 для колін, ліктів, зап'ясть

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари